بازدید و ارزیابی کارشناسان سازمان مرکزی از امکانات و زیرساختهای دانشگاه جهت راه اندازی دانشکده علوم پزشکی

۰۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۹ کد : ۱۶۳۳ اخبار دانشکده اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۸۱

روز چهارشنبه 03/11/97 آقای دکتر ناجی کارشناس و ارزیاب محترم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، طی بازدیدی 7 ساعته از امکانات ، زیرساختها و ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین و بیمارستان امام خمینی شهرستان در راستای راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در واحد خمین بازدید نمودند. در انتهای این بازدید نیز یک جلسه جمع بندی با حضور امام جمعه محترم ، فرماندار محترم ، ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی شهرستان خمین برگزار و نقاط قوت و ضعف در امر تصویب رشته های پیراپزشکی در واحد خمین مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه بیانات نماینده محترم مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز بصورت ارتباط تلفنی شنیده شد.

لازم به ذکر است راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در واحد خمین و جذب دانشجو در رشته های مربوطه درحال حاضر تبدیل به یک مطالبه عمومی در سطح شهرستان خمین شده است و مدتی است پیگیری جهت انجام این مهم در دستور کار مسئولین واحد خمین قرار گرفته است.

( ۱ )