بازدید بازرسان وزارت بهداشت و درمان و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات ، ظرفیت ها و اقدامات واحد خمین در راستای راه اندازی رشته پرستاری

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۶۸۹ اخبار دانشکده اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۴۴

این بازدید که بعنوان دومین بازدید درخصوص راه اندازی رشته پرستاری محسوب می گردید ، توسط 4 نفر از بازرسان و کارشناسان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد در مورخ 02/04/98 انجام و  با هدف ارزیابی توانایی واحد خمین در تأسیس یک دانشکده علوم پزشکی و رشته پرستاری بعنوان اولین رشته پیراپزشکی صورت پذیرفت. در این بازدید از مرکز مهارتهای بالینی ، موزه آناتومی ، کتابخانه و سایت اینترنتی تخصصی ، آزمایشگاه ها و سایر زیرساختها نظیر دفاتر مدیرگروه ، اعضای هیأت علمی و  EDO بازدید تخصصی بعمل آمد. لازم بذکر است در جلسه آغازین این بازدید دکتر حیدری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به بیان نکاتی درحضور بازرسان پرداخته و حمایت تمام قد استان را از این امر اعلام داشتند. در این جلسه اساتید محترمی که در آینده بعنوان عضو هیأت علمی با دانشکده علوم پزشکی واحد خمین همکاری خواهند داشت نیز حضور داشتند و از نزدیک با بازرسان و مسئولین امر به تبادل نظر پرداختند. در جلسه پایانی این بازدید نیز امام جمعه محترم ، فرماندار محترم ، مشاور و رییس محترم دفتر نماینده شهرستان و همچنین ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیز حضور داشتند و پس از شنیدن دیدگاه ها و نظرات بازرسان موارد و نکات ظریفی را در راستای راه اندازی رشته های پیراپزشکی در واحد خمین بیان داشتند. بازرسان در این بازدید از امکانات و شرایط بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان خمین نیز بازدید نمودند.

( ۱ )